USA – Hotell för lyx och för upplevelse

USA är det perfekta landet för en hotellsemester. Du kan hitta hotell för under hundra kronor natten till stora lyxsviter med egen butler. Priset och upplevelse av din hotellsemester i USA bestäms helt av dig och dina preferenser.

Ett populärt resmål är självklart New York. Perfekt för en romantisk weekendresa med shopping eller för långsemestern fylld av magiska fotostunder och upplevelser. För den mer äventyrlige eller hotellrumsintresserade är Las Vegas, världens nöjesmetropol, ett spännande val. Här finns fantastiska hotellrum och sviter till häpnadsväckande priser.

Boston är också en stad med mycket att se och uppleva, med sin lätt europeiska känsla och täta publiv. Mest känd för sina världsberömda universitet, Harvard och MIT (Massachusetts Institute of Technology) i Cambridge.

Andra populära resmål i USA är självklart huvudstaden Washington DC med sina världsberömda byggnader och maktens korridorer. Los Angeles, en av världens största städer till ytan med sitt artificiella yttre och skådespelartäta befolkning. Ett besök i någon av alla filmstudios, Hollywood och Beverly Hills känns som en självklar del av en hotellsemester i Los Angeles.

Eller varför inte ett besök i regnbågsstaden San Franscisco med sitt otroliga entreprenörsklimant, världsberömda företag och svindlande spårvangsspår över kullar och berg. En stad med lika många kulturella upplevelser som variationer i hotellboende.

De mest populära resmålen i USA just nu är New York, Los Angeles, San Franscisco, Boston, Washington DC, Chicago, Dallas, Orlando, Miami Beach och Las Vegas.